Alpha Turnkey Projects

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η Alpha Turnkey Projects αποτελεί μέρος του Ομίλου Σαρικλάκη και ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή κατοικιών και κτιρίων.

Έχοντας είδη παραπάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρίας, το 2009 επιδιώκοντας μία δυναμική είσοδο στο χώρο κατασκευής κατοικιών και εργολαβιών δημιουργήθηκε το τμήμα της εταιρίας «Alpha Turnkey Projects».

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την εκτέλεση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου, από την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως την τελευταία λεπτομέρεια στην κατασκευή.

Πρωτεύον μέλημα της εταιρίας είναι η επίτευξη μιας καλής συνεργασίας για ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Η βέλτιστη μέθοδος επίτευξης αυτού είναι η συνεχής και προσωπική επικοινωνία του πελάτη με την εταιρία μας. Γι αυτό το λόγο αναπτύξαμε συνεργασίες με επιλεγμένους μηχανικούς ανά την Ελλάδα, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και εξυπηρέτηση του πελάτη.

Γιατι εμασ

Το όραμα μας

Μέσω συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, δημιουργούμε έργα που προάγουν την αειφορία και την καινοτομία, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν την απαραίτητη λειτουργικότητα και αισθητική αξία.

Ο στόχος μας

Πιστεύουμε στη δύναμη του καλού σχεδιασμού και επιδιώκουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής ακινήτων για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Οι αξίες μας

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την εκτέλεση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου. Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και το σύγχρονο design, κατασκευάζουμε κατοικίες και κτίρια με υψηλή αισθητική και αρίστη λειτουργικότητα.Με τη χρήση της καινοτομίας και της προσήλωσης στις αξίες μας, εργαζόμαστε σκληρά για να παράγουμε αρχιτεκτονικά έργα που αποτελούν πηγή υπερηφάνειας για το γραφείο και τους πελάτες μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η Α.Τ.P. στηρίζεται στους ανθρώπους που την αποτελούν

Εμμανουήλ Γ. Σαρικλάκης πολιτικός μηχανικός

Ως πολιτικός μηχανικός με 15 έτη εμπειρίας στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, έχω επεκτείνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου σε διάφορους τομείς, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και ξεχωριστές προσεγγίσεις στα έργα που αναλαμβάνω.

Στα 15 χρόνια της καριέρας μου, έχω έργα που καλύπτουν διάφορους τομείς, όπως κατοικίες, βιοτεχνικά κτήρια, ξενοδοχεία και λοιπές εγκαταστάσεις. Η αφοσίωσή μου στη λεπτομέρεια και η προσήλωσή μου στις αρχές της λειτουργικότητας, της αισθητικής και της βιωσιμότητας με έχουν βοηθήσει να δημιουργώ κτίρια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοίκων τους και του περιβάλλοντος.

Η πάθηση μου για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και η δίψα για την αριστεία με οδηγούν να επιδιώκω πάντα τη βέλτιστη επίτευξη αποτελεσμάτων σε κάθε έργο. Είμαι προσηλωμένος στην παροχή λύσεων που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την αειφορία, με γνώμονα την ευημερία των ανθρώπων που θα χρησιμοποιήσουν τους χώρους που δημιουργώ.

Η εμπειρία μου στις μελέτες εφαρμογής μου έχει επιτρέψει να εντοπίζω τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου, αναζητώντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις για την επίτευξη των στόχων του. Είμαι εξοικειωμένος με τις διεπιστημονικές συνεργασίες, συνεργαζόμενος εργολάβους και πελάτες, για να διαμορφώσω έναν ολοκληρωμένο και ισορροπημένο σχεδιασμό.

Παράλληλα, η ενασχόλησή μου με τα νέα υλικά και τους νέους τρόπους κατασκευής με έχει βοηθήσει να προωθώ την καινοτομία στον τομέα μου. Είμαι συνεχώς ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις σε υλικά, τεχνολογίες και διαδικασίες κατασκευής, και επιδιώκω να ενσωματώνω αυτές τις προοδευτικές πρακτικές στα έργα που αναλαμβάνω.

Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να διαμορφώνω εμπνευσμένους και εξαιρετικούς χώρους, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την υλοποίηση των μοναδικών αρχιτεκτονικών έργων που θα μαρκάρουν το μέλλον.

Αναστασία Καμπέρη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων

Ως σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων με 20 χρόνια εμπειρία, έχω αποκτήσει μια βαθιά κατανόηση της αισθητικής, του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας των εσωτερικών χώρων. Έχω εργαστεί σε πολλά διαφορετικά είδη έργων, από τη σχεδίαση κατοικιών και εμπορικών χώρων έως τη σχεδίαση δημόσιων χώρων και ιατρικών κέντρων.

Στη δουλειά μου, δημιουργώ σχέδια που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν λειτουργικά και πρακτικά. Χρησιμοποιώ καινοτόμες τεχνολογίες και υλικά για να δημιουργήσω χώρους που είναι τόσο εκθαμβωτικοί όσο και λειτουργικοί.

Επίσης, στηρίζομαι σε ισχυρές σχέσεις με τους προμηθευτές και τους υπεργολάβους για να διασφαλίσω ότι οι πελάτες μου λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και υπηρεσία. Το επίκεντρο της δουλειάς μου είναι πάντα η δημιουργία χώρων που είναι εξίσου όμορφοι και λειτουργικοί. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με μοναδικότητα και προσήλωση στην λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μου.

Η εμπειρία μου στον κλάδο με έχει βοηθήσει να αναπτύξω τη δυνατότητα να προβλέπω τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρω προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ και τις προτιμήσεις τους.

Είμαι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο, προσδίδοντας ένα σύγχρονο αίσθημα στις δημιουργίες μου. Η αγάπη μου για τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων παραμένει αμείωτη και πάντα προσπαθώ να μοιράζομαι την ενέργεια και την έμπνευσή μου με τους πελάτες μου και τον ευρύτερο χώρο του σχεδιασμού.

Παυλίνα Μανέτα αρχιτέκτων μηχανικός

Αρχιτέκτων Μηχανικός, Αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (2009).

Απόκτηση Μεταπτυχιακού Προγράμματος  March Urban Design,  The Bartlett School of Architecture, UCL (2012 με διάκριση) ως Υπότροφος του  Ιδρύματος Παναγιώτη και Έφης Μιχελή (2011).

Βραβευθείσα από το ΤΕΕ ως Πρωτεύσασα του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πανεπιστημίου Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 και Υπότροφος ΙΚΥ (2006).

Συμμετοχή με αρχιτεκτονικά γραφεία και ομάδες αρχιτεκτόνων σε πανελλήνιους και διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς με διακρίσεις.

Συμμετοχή σε εργαστήρια, εκθέσεις, σεμινάρια και επιμέλεια περιοδικών εκδόσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη ανταμοιβή

Η εταιρεία Alpha Turnkey Projects δημιούργησε ένα υπέροχο σπίτι για εμάς. Είναι πραγματικά επαγγελματίες και αξιόπιστοι.

Μαρια Καραμπινη

Η δημιουργικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια που έδειξε η εταιρεία Alpha Turnkey Projects στο έργο ανακαίνισης του γραφείου μας ήταν εντυπωσιακή. Πραγματικά υπερέβησαν τις προσδοκίες μας.

Ανδρεας Σταματακης

Η ομάδα της ATP κατάφερε να κατανοήσει τις μοναδικές ανάγκες μας και να δημιουργήσει ένα σχέδιο που ταίριαζε απόλυτα στον τρόπο ζωής μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Μαρία Παπαδακη

Η δουλειά που έγινε από την εταιρεία A.T.P. στο σπίτι μας ήταν απλά εκπληκτική. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η δημιουργικότητα ήταν πέρα από τις προσδοκίες μας.

Σπυρος Μαυριδης

H συνεργασία μας με την εταιρεία του κυρίου Σαρικλάκη ήταν μια ευχάριστη εμπειρία από την αρχή ως το τέλος. Κατάφεραν να κατανοήσουν το όραμά μας και να το φέρουν στη ζωή με έναν όμορφο τρόπο.

Δημητρης Στεφανιδης